Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών

Μερικό Σύνολο: 0,00 €
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Με την είσοδο της άνοιξης ο καιρός στην Ελλάδα γίνεται ακόμη πιο ωραίος και κατάλληλος για εξωστρεφείς δραστηριότητες. Αυτό σημαίνει ότι πλέον μπορούμε να επισκεφτούμε αρκετές περιοχές μέσα στην φύση και να τις περπατήσουμε και να αποκομήσουν όλα τα οφέλη τους.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Όσο καλυτερεύει ο καιρός όλος και περισσότερος κόσμος αποφασίζει να ασχοληθεί με την αναρρίχηση, μιας και ο Ελληνικός χώρος διαθέτει πολλά σημεία κατάλληλα για αρχάριους αλλά και για πιο έμπειρους. Όπως λοιπόν και με κάθε άλλη σωματική δραστηριότητα λίγη γνώση βοηθάει ειδικά στην αρχή. Έτσι λοιπόν παρουσιάζουμε μερικές βασικές τεχνικές για την αναρρίχηση ώστε να μπορείτε να βλέπετε συνεχή βελτίωση.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει και υπάρχουν περισσότερες ώρες με φως, όλο και περισσότεροι δρομείς πλέον αρχίζουν και ξεκινούν προπόνηση. Αν ο χειμώνας σας πήρε λίγους μήνες μακριά από το τρέξιμο και ετοιμάζεστε να αρχίσετε ξανά, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν βγείτε έξω από την πόρτα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Οι action cameras όπως η GoPro HERO4 ή MUVI έχουν κερδίσει ένα σημαντικό κοινό και είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ. Αλλά η απλή αγορά μια τέτοιας εξαιρετικά ευέλικτης κάμερας δεν μεταφέρει αυτόματα και τις γνώσεις που απαιτούνται ώστε να τραβήξουμε τα πιο εντυπωσιακά πλάνα! Έτσι λοιπόν ο Max Santeusanio, κινηματογραφιστής στο Los Angeles σε ταινίες δράσεις, δίνει κάποια μικρά μυστικά ώστε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε την κάμερα όπως οι επαγγελματίες!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Όταν αποφασίσουμε να πάμε κατασκήνωση είναι φυσικό ότι σημαντικό κομμάτι της οργάνωσης που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε, πέρα από τον υπνοσακό μας και γενικά αξεσουάρ, και την σκηνή που ταιριάζει για αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Έτσι λοιπόν στην αναζήτησή μας βρίσκουμε αρκετές σκηνές οι οποίες αναφέρονται ως "4 εποχών" και άλλες ως "3 εποχών".  Έτσι λοιπόν είναι λογικό να γεννηθεί η απορία για το ποια είναι η πιο κατάλληλη για εμάς.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Η Ελλάδα διαθέτει ένα εξαιρετικό προνόμιο ότι εκτός από καλοκαιρινές δραστηριότητες προσφέρει και πάρα πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη χειμερινών. Μια πολύ δημοφιλής λοιπόν είναι η χειμερινή πεζοπορία. Πολλά μέρη της Ελλάδος την χειμερινή περίοδο αποκαλύπτουν μια διαφορετική ομορφιά σε αυτούς που θα την αναζητήσουν. Έτσι λοιπόν όπως ο κάθε καλός αναζητητής οφείλει να έχει στο νου μερικά προπαρασκευαστικά θέματα που θα τον βοηθήσουν!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Ο χειμώνας είναι κοντά και μαζί με αυτόν έρχονται τα πρώτα κρύα. Οι πιο τυχεροί από εμάς έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την ομορφιά των βουνών της Ελλάδος τον χειμώνα με όλα τα χιόνα και το κρύο που αυτό περιλαμβάνει. Σε αντίθεση όμως με το καλοκαίρι ή την άνοιξη, ο χειμώνας έχει αρκετές ιδιαιτερότητες για αυτό χρειάζεται να γνωρίζουμε εξαρχής κάποια πράγματα. Άλλωστε ποτέ δεν είναι ευχάριστο να ξεκινάμε για διακοπές και να γυρνάμε με πνευμονία.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Λίγο η οικονομική κρίση και η έλλειψη χρημάτων, λίγο η τάση για επιστροφή στη φύση, λίγο η ανάγκη μας να κοινωνικοποιηθούμε και να μοιραστούμε με άλλους ανθρώπους τις χαρές και τις έννοιες μας και να που οι διακοπές σε camping έχουν επιστρέψει στο προσκήνιο των καλοκαιρινών μας επιλογών!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Ετικέτες:

Το καλοκαίρι και το camping είναι κάτι που πάνε πακέτο. Όχι μόνο καιρός είναι καλός αλλά γενικά τα πάντα το ευννοούν. Τα παιδιά δεν έχουν σχολείο, η άδεια από την δουλειά είναι πιο πιθανή. Το θέμα είναι ότι όπως και η κάθε άλλη εποχή έτσι και το καλοκαίρι έχει τους δικού του περιορισμούς και αυτό είναι η ζέστη. Η ζέστη μπορεί να μετατρέψει το κάθε ταξίδι από άβολο σε εξαντλητικό και γενικά όχι ευχάριστό. Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε για το τι μπορείτε να κάνετε όταν δεν διαθέτε πλέον air condition.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Ετικέτες:

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγμα στο camping είναι η διατήρηση υγιεινής. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε συνηθίσει στις πολλές ανέσεις που μας προσφέρει ο μοντέρνος τρόπος ζωής οπότε είναι δύσκολο ξαφνικά να τις αποτινάξουμε. Έτσι λοιπόν θα σας προσφέρουμε μερικές μικρές συμβουλές ώστε να μπορείτε να μην ταξιδεύετε σε αχαρτογράφητα νερά.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Ετικέτες:

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3