Οι action cameras όπως η GoPro HERO4 ή MUVI έχουν κερδίσει ένα σημαντικό κοινό και είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ. Αλλά η απλή αγορά μια τέτοιας εξαιρετικά ευέλικτης κάμερας δεν μεταφέρει αυτόματα και τις γνώσεις που απαιτούνται ώστε να τραβήξουμε τα πιο εντυπωσιακά πλάνα!

Έτσι λοιπόν ο Max Santeusanio, κινηματογραφιστής στο Los Angeles σε ταινίες δράσεις, δίνει κάποια μικρά μυστικά ώστε να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε την κάμερα όπως οι επαγγελματίες!

  • Κρατήστε την κάμερα χαμηλά

Ανεξάρτητα με το που θα τοποθετήσετε την κάμερα, είτε σε άνθρωπο, στο αμάξι, στο ποδήλατό σας όσο πιο κοντά βρίσκεται στο έδαφος τόσο πιο γρήγορα θα φαίνεται να ταξιδεύει το αντικείμενο. Με αυτόν τον τρόπο ότι έχετε καταγράψει θα φαίνεται πιο έντονο και πιο δυναμικό!

go pro session ulegend.gr

  • Βρείτε ένα δημιουργικό POV

Οι περισσότεροι τοποθετούν την κάμερα πάνω στο σώμα τους. Αλλά γιατί να περιοριστείτε σε αυτό? Τοποθετείστε την κάμερα πάνω σε οτιδήποτε κινείται, πάνω στην ρόδα του ποδηλάτου σας, στην άκρη των πέδιλων όταν κάνετε waterski, σε μια μπάλα ποδοσφαίρου. Ακόμη και πάνω στον σκύλο σας το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικά δημιουργικό, έντονο και εντυπωσιακό!

go pro action camera ULegend.gr

  • Μην ξεχάσετε τον ήχο

Όσες φορές τα βίντεο ποστάρονται στο διαδίκτυο, ο δημιουργός τους πολλές φορές ξεχνιέται και αφήνει και τον ήχο στο τελικό τους βίνετο. Αλλά η προστασία που έχουν αυτές οι κάμερες τόσο για το νερό όσο και από τους κραδασμούς μειώνουν αισθητά την ποιότητα του ήχου και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών, είτε πολύ χαμηλό είτε με αρκετή παραποίηση. Κάντε την χάρη σε όλους και αφήστε τον ήχο εκτός στην τελική σας έκδοση ή ακόμη καλύτερα βάλτε μουσική ώστε να εντυπωσιάσετε!

go pro camera ULegend.gr

Με αυτά λοιπόν μην περιμένετε! Πάρτε την κάμερά σας και βγείτε έξω να δημιουργήσετε ξεχωριστές εμπειρίες!