Η παρακολούθηση του καρδιακού σας παλμού γίνεται γρήγορα ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα στον κόσμο της γυμναστικής. Ή πρώτη ένδειξη σε ένα σώμα που ασκείται είναι ο καρδιακός ρυθμός, και για όσους επιθυμούν να γυμναστούν θα αρχίσουν σιγά σιγά να κατανοούν και να ερμηνεύουν τη σημασία της άσκησης της καρδιάς. Το Mio Alpha 2 είναι ένα ρολόι που μπορεί να υπερηφανεύεται για την οθόνη που σας δείχνει τον καρδιακό ρυθμό που λέγεται ότι είναι τόσο ακριβής όσο μια ζώνη στο στήθος, και σας επιτρέπει να δείτε πόσο σκληρά δουλεύει η καρδιά σας μέσω πολύχρωμων LED. Πλέον, η συσκευή συγχρονίζει τα δεδομένα του γυμναστηρίου σε  εφαρμογές όπως η MapMyRun και η Endomondo. Το Alpha 2 δεν έχει ενσωματωμένο GPS, αλλά είναι ένα πολύ άνετο ρολόι και μια πολύ ικανή συσκευή.

Το Mio Alpha 2 είναι ένα φιλικό αθλητικό ρολόι με ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό και ένα μεγάλο, ελαστικό λουράκι. Η LCD οθόνη του είναι ομαλή με καμπύλες, δείχνει την ώρα και μικρά εικονίδια για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την τρέχουσα κατάσταση. Υπάρχουν δύο διακριτικά κουμπιά σε κάθε πλευρά της οθόνης, το αριστερό για να δείξει τα πιο πρόσφατα δεδομένα της δραστηριότητα σας και το δεξί για να μπορείτε να ενεργοποιείτε και απενεργοποιήσετε την αθλητική δραστηριότητα.

Στη μοναδική τιμή των 179.9 ευρώ το Mio Alpha 2 είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό ρολόι που έρχεται να κερδίσει και την Ελληνική αγορά ύστερα από τις μεγάλες πωλήσεις που έκανε σε Ευρώπη και Αμερική!

Διατίθεται σε 3 χρώματα, μαύρο, κίτρινο και φούξια!