Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Price Promise

Το Ulegend.gr εγγυάται ότι η τιμή σε κάθε προϊόν που διατίθεται από τον ιστότοπο του είναι ίση ή και χαμηλότερη από την τιμή πώλησης των ιδίων προϊόντων σε άλλα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα που τα προμηθεύονται από τις επίσημες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.

Παρακαλούμε εάν εντός μιας (1) ημέρας  από την ημερομηνία αγοράς, βρείτε προϊόν που προμηθευθήκατε από το Ulegend σε φθηνότερη τιμή σε άλλο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, στείλτε μας ένα e-mail στο [email protected] , επισυνάπτοντας το link όπου βρήκατε την φθηνότερη τιμή και εμείς μετά την διασταύρωση θα σας επιστρέψουμε την διαφορά.

 

Στην περίπτωση που βρείτε προϊόν σε χαμηλότερη τιμή από αυτή του Ulegend πριν από την αγορά, σας εγγυούμαστε ότι θα αγοράσετε από το Ulegend το προϊόν αυτό στην ίδια τιμή με αυτή που το έχετε βρεί.

 Προϋποθέσεις εγγύησης χαμηλότερης τιμής:

•    Η γνωστοποίηση στο Ulegend θα πρέπει να γίνει εντός μιας (1) ημέρας από την ημερομηνία αγοράς.
•    Η σύγκριση θα γίνεται επί της αναγραφόμενης τιμής στην σελίδα του προϊόντος, συνυπολογίζοντας πάντοτε και τα διάφορα επιπλέον κόστη όπως π.χ τα μεταφορικά.
•    Η σύγκριση θα γίνεται στον ίδιο ακριβώς κωδικό είδους και στο ίδιο χρώμα και μέγεθος εάν τυχόν το είδος έχει χρώματα ή  μεγέθη.
•    Η σύγκριση θα γίνεται με προϊόντα που έχουν τον ίδιο χρόνο παράδοσης με αυτόν που δίνουμε στο Ulegend. Σε διαφορετική περίπτωση είναι στην ευχέρεια μας να εγγυηθούμε την χαμηλότερη τιμή ή όχι.