Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή εμπορευμάτων γίνεται:

1. Αυθημερόν: Ισχύει μόνο για το λεκανοπέδιο και μόνο τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή), εξαιρούνται οι αργίες. Η παράδοση γίνεται αυθημερόν για παραγγελίες έως τις 11:00πμ  και την επόμενη εργάσιμη για παραγγελίες μετά τις 11:00πμ. Δείτε τις περιοχές εξυπηρέτησης Αυθημερόν εδώ.

2. Εντός Αττικής: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελίας από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

3. Εκτός Αττικής (πόλεις) : Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελίας από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

4. Απομακρυσμένοι ή δυσπρόσιτοι προορισμοί (μεγάλη απόσταση από πόλεις): Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελίας από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία.

5.Εκτός Ελλάδος στέλνουμε προς Κύπρο και Βαλκάνια, κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης.

Εξαιρούνται ειδικές περιπτώσεις καθυστέρησης όπως: κακές καιρικές συνθήκες, αργοπορία παράδοσης από τους αντιπρόσωπους,στην περίπτωση απεργιών κ.λ.π.


ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ως "κιλά" στις μεταφορές θεωρείται το μεγαλύτερο εκ των ακόλουθων 2 μεγεθών :κιλά βάρους ή "κιλά" όγκου (βρίσκονται από τον ακόλουθο τύπο:Όγκος δέματος σε εκατοστά(Πλάτος x Ύψος x Βάθος) / 5000 = Ογκομετρικά κιλά)

Η χρέωση της αποστολής είναι ως ακολούθως:

Αττική αυθημερόν : 0-2 κιλά € 4.50, 2-20 κιλά + € 0,60 για κάθε επιπλέον κιλό, χρέωση εμβαστικών (μόνο για εξόφληση με αντικαταβολή) € 2,00.
Αττική standard : 0-2 κιλά € 2,20, + € 0,70 για κάθε επιπλέον κιλό, χρέωση εμβαστικών (μόνο για εξόφληση με αντικαταβολή) € 2,00.
Υπόλοιπη Ελλάδα : 0-2 κιλά € 3.50, + € 0,80 για κάθε επιπλέον κιλό, χρέωση εμβαστικών (μόνο για εξόφληση με αντικαταβολή) € 2,00.


Για αγορές αξίας από 100€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες συνολικού βάρους έως 10kg. Οι αποστολές Αυθημερόν εξαιρούνται της δωρεάν προσφοράς.

- Για αποστολές μεγαλύτερου βάρους των 10kg, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 099 3994, για να σας προτείνουμε τον πιό οικονομικό τρόπο μεταφοράς στον χώρο σας.
- Απο τις αποστολές εξαιρούνται οι  αναγομώσεις στις φιάλες υγραερίου.

Για τους κατοίκους εκτός Ελλάδος (Κύπρος-Βαλκάνια) η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία courier. Το ελάχιστο κόστος είναι 18,00€ δέμα βάρους 2 κιλών και επιβάρυνση 3,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό. Απαραίτητη προϋπόθεση η παραγγελία να εχει εξοφληθεί.